~¤¦¦§¦¦¤~ ريحانة المصطفى ~¤¦¦§¦¦¤~

المكرونة بشاميل بالخضار 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا المكرونة بشاميل بالخضار 829894
ادارة المنتدي المكرونة بشاميل بالخضار 103798
~¤¦¦§¦¦¤~ ريحانة المصطفى ~¤¦¦§¦¦¤~

المكرونة بشاميل بالخضار 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا المكرونة بشاميل بالخضار 829894
ادارة المنتدي المكرونة بشاميل بالخضار 103798
~¤¦¦§¦¦¤~ ريحانة المصطفى ~¤¦¦§¦¦¤~
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

~¤¦¦§¦¦¤~ ريحانة المصطفى ~¤¦¦§¦¦¤~


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
اللهم صل على محمد وال محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم

 

 المكرونة بشاميل بالخضار

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الفراشة البيضاء
ريحان جديد



8
حالتك الأن؟ : postdetails.poster-profile a img {
انثى
نقاط : 14
تاريخ التسجيل : 16/08/2012

المكرونة بشاميل بالخضار Empty
مُساهمةموضوع: المكرونة بشاميل بالخضار   المكرونة بشاميل بالخضار Icon_minitimeالخميس أغسطس 16, 2012 1:11 pm

بسم الله نبدأ


المقادير

نص كيس مكرونة فرن مسلوقة (طبعا ممكن تزودي الكمية براحتك)

طماطم قطع صغير

فلفل اخضر قطع صغير

زيتون مخلي مقطع

البشاميل

5 معالق دقيق

حتة زبدة كبيرة

مكعب مرق (ممكن اللي مش بيحبوه يستبدلوها بكوباية شوربة)


3 كوبايات لبن وكوباية مية

ملح

فلفل

رشة جنزبيل بودر

رشة قرفة بودر

نص معلقة صلصة




انا دايما بجيب البشاميل الجاهز بس المرة دي حبيت اجرب البيتي وطلع رائع جداااا وطعمه حلو اوي



الطريقة


نخلط المكرونة مع الخضار



نبتدي نجهز البشاميل

نجيب حلة ونحط فيها حتة الزبدة والدقيق ونقلب كويس ويدوب الدقيق يصفر



تحطي اللبن والمية وتقلبي كويس جدا لحد ما الدقيق يمتزج فيهم



بعد كدة نضيف مكعب المرق والملح والفلفل والجنزبيل والقرفة

ونقلب كويس جدا علي نار هادية لحد ما البشاميل يتقل



انا مش بحب البشاميل يبقي تقيل اوي بحبه معقول عشان بيبقي كريمي وحلو اوي لما المكرونة تستوي

بعد ما يتقل البشاميل بضيف له نص معلقة صلصة بتدي لون ونكهة جميلة



كدة يكون البشاميل جاهز

بجيب الصنية واحط فيها شوية بشاميل واضيف عليهم المكرونة والخضار وافردها كويس في الصنية



بعدين بصب البشاميل علي المكرونة واساوية بحيث يغطي السطح كله


وممكن تضيفي جبنة موتزاريلا او تركي وممكن لا


انا المرة دي ما ضفتش حاجة


وتدخليها الفرن لحد ما تتمساك والخضار تستوي يعني ربع ساعة او تلت ساعة حسب الفرن بتاعك

وبعدين بولع الشواية عشان تاخد الوش الجراتان الجميل


دة الشكل النهائي



ودي صورة كمان






دكتور أية
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى دكتور أية
البحث عن كل مشاركات دكتور أية
إضافة دكتور أية إلى الإتصالات الخاصة بك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المكرونة بشاميل بالخضار
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
~¤¦¦§¦¦¤~ ريحانة المصطفى ~¤¦¦§¦¦¤~ :: ღ♥ღ مـنـتـديـات الأســــــرهـ ღ♥ღ :: ريحانة عالم الطبخ والحلويات-
انتقل الى: